Tilat

 

 

 

Aula

 

          

 

 

Sali

   

Harju tarjoaa hienot tilat kaikenlaisille nuorten ideoimille tapahtumille sekä auttaa niiden järjestämisessä. Ensisijainen toimintaperiaate on, että nuoret ideoivat ja järjestävät ja me autamme! Ottakaa yhteyttä kaikissa ideoissa talon henkilökuntaan, niin laitetaan tapahtumat liikkeelle yhdessä.

 

 

Galleria/kahvila

galleria1

 

 

 

 

 

 

 

Sinä nuori aloitteleva taiteilija, joka maalaat, valokuvaat, piirrät, veistät tai teet muuta taidetta: Harjun galleria tarjoaa mahdollisuuden ja paikan tuoda töitä esiin. Tilan voi varata 2-3 viikoksi kerrallaan ja se on nuorille maksutonta

 

Street Soul studio

    

 

Harjun studio

 

    

 

Musiikin harjoitustilat

    

 

 

Harjussa on kaksi musiikin harjoitustilaa, sekä säilytystiloja soittimille. Harjoitusvuorot jaetaan joka kauden alussa bändikokouksessa. Jos olet kiinnostunut harjoitustiloista, niin kannattaa soittaa ja kysellä jo nyt! Harjoitusvuorot on jaettu talon aukioloaikojen mukaisesti kolmeen vuoroon, klo 14.00-17.00, 17.00-19.00 ja 19.00-21.00.

 

Pimiö

PIMI_1~1

 

 

 

 

 

 

 

Harjulla on pimiö, jota voi varata omaan käyttöön Harjun aukioloaikojen mukaan.Pimiössä on kaksi suurennuskonetta, altaita ja kemiapihtejä. Ota mukaan omat kemiat ja paperit. Tiedustelut ja varaukset anu.horttanainen@hel.fi.