Tilat

Treenikämpät

tarhis

 

 

 

 

 

 

damn

 

Harjussa on kolme treenikämppää sekä säilytystiloja soittimille. Harjoitusvuorot jaetaan joka kauden alussa bändikokouksessa. Jos olet kiinnostunut harjoitustiloista, niin kannattaa soittaa ja kysellä jo nyt! Harjoitusvuorot on jaettu talon aukioloaikojen mukaisesti kolmeen vuoroon, klo 14.00-17.00, 17.00-19.00 ja 19.00-21.00.

 

Sali

aula1

 

 

 

 

 

 

 

Harju tarjoaa hienot tilat kaikenlaisille nuorten ideoimille tapahtumille sekä auttaa niiden järjestämisessä. Ensisijainen toimintaperiaate on, että nuoret ideoivat ja järjestävät ja me autamme! Ottakaa yhteyttä kaikissa ideoissa talon henkilökuntaan, niin laitetaan tapahtumat liikkeelle yhdessä.

 

Pimiö

PIMI_1~1

 

 

 

 

 

 

 

Harjulla on pimiö, jonka hinta on 3€/kerta, sisältäen tarvittavat kemiat. Valokuvapaperit pitää tuoda itse. Tarvittaessa saat ohjausta pimiön käytössä.

 

Galleria

galleria1

 

 

 

 

 

 

 

Sinä nuori aloitteleva taiteilija, joka maalaat, valokuvaat, piirrät, veistät tai teet muuta taidetta: Harjun galleria tarjoaa mahdollisuuden ja paikan tuoda töitä esiin. Tilan voi varata 2-3 viikoksi kerrallaan ja se on nuorille maksutonta