Harjun nuorisotalon toiminnan palvelumuotoilu siirtyy syksyyn

Helsingin kaupungin nuorisoasiainjohtaja Mikko Vatkan mukaan Harjun nuorisotalon tulevan toiminnan suunnittelua ja palvelumuotoiluprosessia ei voida toteuttaa tänä keväänä.

Muutokseen on kaksi perustetta:

1. Palvelumuotoilua ei ole mielekästä toteuttaa tämänhetkisessä kriisitilanteessa.

2. Harjun talon viimeisimpien rakennetutkimuksien perusteella näyttää nyt siltä, että pienempi ja nopeampi kellarikerroksen ja ilmanvaihdon korjaus ei ole mielekäs vaihtoehto, vaan on järkevämpää lähteä suoraan suunnittelemaan talon laajempaa peruskorjausta. Joka tapauksessa tulevien korjausten aikataulu ja kustannusarvio on tällä hetkellä avoin, joten uuden toiminnan suunnittelua kannattaa siirtää eteenpäin aikaan, jolloin käytettävissä on tarkempaa tietoa tilanteesta.

Yksi kommentti kirjoitukseen ”Harjun nuorisotalon toiminnan palvelumuotoilu siirtyy syksyyn

  1. Heidi K. sanoo:

    Toivottavasti tämä ei tarkoita aiemman erinomaisen toiminnan alasajoa ja hiljaisia hautajaisia. Toivottavasti entiset työntekijät ja nuoret ym käyttäjät saavat palata mahdollisimman pian takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *